Wat we doen

In ons PawPrint-schema zit alles wat wij doen. Concept, Vormgeving, Webdesign, Fotografie, Art Direction, Copy, Interactieve communicatie, zoals banners en e-nieuwsbrieven, Radiocommercials, Event thema's, Guerilla marketing, 3D illustraties, 3D communicatieconcepten (zoals beursstand ontwerp), DM-acties, Social media campagnes, Magazines, Signing, Sales presentatie thema's, Interne motivatie programma's, Arbeidsmarkt communicatie en Verpakkingen. Maar niets zonder merkstrategie en een daarop gebaseerde communicatiestrategie.
Stacks Image 2

Strategie

Doelstellingen definieer je in cijfers. De strategie geeft aan hoe je doelstellingen realiseert. Wij hebben een handige tool ontwikkeld als blauwdruk voor een strategisch model. Wij noemen dit de BrandBone. Lees meer over onze BrandBone.
Stacks Image 8

Concept

Een concept bevat altijd een idee en dat idee moet altijd onderscheidend zijn. Je weet wanneer een concept goed is, wanneer het multimediaal toegepast kan worden. Dat is 'mileage'. Je merk herkenbaar communiceren in alle facetten van je merkstrategie.
Stacks Image 12

Design

Vorm volgt functie. Als het concept vraagt om rood, dan krijgt het rood. Niet omdat wij het mooi vinden, maar omdat we het kunnen onderbouwen. Dat geeft houvast. En als u kunt onderbouwen waarom het toch echt geen rood moet zijn, dan gaan we terug naar de tekentafel. Zo zijn we dan ook wel weer.
Stacks Image 10

DTP

Minstens zo belangrijk als een goed concept, is de uiteindelijke uitvoering. Zeker in een tijd waarin de persen al rollen, of een campagne online gaat met een druk op de knop. Een gesegmenteerd controle proces en projectfasering geven u, de producerende partij en onszelf duidelijkheid op elk moment.
Stacks Image 18

Productie netwerk

Met een relatief klein, vast team houden wij onze kosten beheersbaar. Dat houden wij zo. Wanneer de productie technisch wordt, kopen wij deze in. Het bouwen van een state-of-the-art website, ingewikkelde fotoproductie, opnemen van radiocommercials. Voor elk type opdracht hebben wij meerdere partners die hun sporen al meerdere malen voor onze klanten hebben verdiend.
Stacks Image 20